DruštvoMoja priča

Prosidba na poseban način. Nije ostala ravnodušna i ljubav krunisala jednim velikim DA (VIDEO)

Stalno je devojci priređivao iznenađenja, od samog početka veze je znao da je ona nešto posebno u njegovom životu i da je ona, ona prava, pa samim tim se moglo i očekivati da će je i zaprositi na poseban način, da će uraditi nešto ne svakidašnje i drugačije. Naravno, ni ona nije mogla da ostane ravnodušna i ovu ljubav krunisala je jednim velikim DA.

U osmišljavanju ove ideje nije bio sam. Pomogli su mu kaže prijatelji i porodica, kako njegova tako i njena, iskren je Branislav Mihajlović.

Kao što je i prosidba bila neobična, tako je bilo neobično i njihovo upoznavanje i sam početak veze.

“Jana se bavi modom, nije bila u Srbiji pet godina. Živela je u Kini i u Indiji. Ja sam je slučajno video na Instagramu, zapratio sam je preko te društvene mreže dve godine pre nego što sam je upoznao. Tamo sam video da je ona izuzetno vesela, zanimljiva devoja. Pokušavao sam da je kontaktiram, nešto neobavezno sam par puta napisao na story, ali mi nije odgovorila”, iskren je Branislav.

Foto: privatna arhiva

Kaže nije odustajao, komentariso je na Instagramu, ali ni ona nije odustajala u tome da ne odgovori ništa, priča kroz smeh Branislav. A onda se desilo nešto što možemo da kažemo da se dešava samo na filmu. Odlazi u Birgarden i tamo upoznaje jednu devojku. Na kraju večeri ona mu kaže da želi da ga upozna sa njenom drugaricom. Uzima telefon i pokazuje na instagramu uprvu nju, Janu u koju je Branislav potajno već bio zaljubljen.

“Bilo mi je potpuno neverovatno. I nakon dva meseca od tog trenutka, ona se vratila iz Indije u Niš i tu smo se i upoznali i započeli vezu”, kazao je Branislav.

Foto: privatna arhiva

Kada mu je stigla poruka da treba da ode po njih, u nekoliko navrata je pokušavao da odgovori. Jednu reč je grešio četiri pet puta, koliko su mu se tresle ruke od uzubuđenja. Sve se dobro završilo, započelu su vezu, počeli da putuju svuda po svetu, upoznali se još bolje na tim putovanja i shvatili da do sada tako veliku ljubav nisu doživeli.

“Nakon mesec dana zabavljanja znao sam da ću da je zaprosim. Čekao sam jer sam se bojao da je ne zaprosim prerano, bojao sam se da ona nije spremna na taj korak”, istakao je Branislav.

Foto: privatna arhiva

Posle osam meseci zabavljanja, Branislav je odlučio da ipak zaprosi svoju izabranicu. Iskoristio je za to dan njenog rođendana.

“Najpre sam otišao kod njenih roditelja da pitam za njenu ruku. Oni su bili presrećni što sam ih uopšte pitao, jer to sada retko ko radi, ali su mi rekli da naravno ukoliko Jana pristane bude tako”, iskren je Branislav.

Foto: privatna arhiva

Krišom je spremao prosidbu. Priznaje služio se sitnim lažima kod svoje devojke da bi mogao sve da pripremi kako treba. Koreografija je bila najzahtevniji poduhvat za njega, ali je trebalo obezbediti i kafanu i muziku, dekoraciju.

“Mislila je da na njen rođendan idemo u jedno selo pored Leskovca kod mojih kumova. Izašao sam iz stana, ona je mislila da sam otišao kod moje sestre po automobil. Ponovo sam morao da se služim lažima, pozvao sam je i rekao joj da se automobil pokvario, čak se zet slikao kako ga popravlja da bi bilo uverljivije. Zamolio sam je da sačeka i čim popravimo automobil dolazim po nju.”

Za to vreme ekipa se okupljala i vežbala koreografiju. Jani nije bilo pravo što čeka. U toj nervozi je zvala čak i oca, ali je i on bio deo koreografije. Javio se na telefon i rekao je da se malo strpi, da će sve biti u redu. Po Janu su otišle drugarice. Stavile su joj povez na oči i dovezle tamo gde je čekalo iznenađenje.

Foto: privatna arhiva

Svi najvažniji ljudi u njihovim životima su bili prisutni, porodica, prijatelji… kumovi… Jana je rekla Da, i rođendansko slavlje, ali i slavlje povodom prosidbe se nastavilo.

Kažu tu su u Nišu, već žive zajedno, rade kao predavači engleskog jezika, a on ima i berbernicu. Neće da žure, putovaće i ostak života planirati u hodu. Ništa neće biti usiljeno, već sve onako kako u trenutku osete.

 

 

https://www.instagram.com/tv/CBLSRNvAMVi/?igshid=1p90vdkchtrcj

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Kako da se ne uda kad ovaj vozi mercedesa dzipa.
    Para vrti gde burgija nece

    1. O,Bože….kako loša procena…auto je deo koreografije i totalno nebitna stavka…sve ono što je bitno,gospodine Petre,Vi ste propustili.Nažalost.Veliki pozdrav! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com