Hronika

Pronađeno telo Nišlije koji se bacio s mosta u Tisu!

Obdukcija potvrdila da se kod Sente utopio Milan M. (36). Na telu nema tragova nasilja, sumnja se na samoubistvo, pišu Večernje Novosti.

OBDUKCIJA tela muškarca, koje je u utorak kasno popodne pronađeno na obali Tise, sa banatske strane prema Čoki, potvrdila je da je reč o Milanu M. (36) iz Niša, potvrđeno je “Novostima” u Policijskoj upravi u Kikindi. Obdukcijom u Centru za sudsku medicinu u Novom Sadu takođe je potvrđeno da je reč o klasičnom utapanju, jer nema tragova nasilja. Tako je, u stvari, potvrđeno da je Nišlija izvršio samoubistvo skokom u reku u petak rano ujutro, sa mosta na Tisi između Sente i Čoke.

Obdukciju je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Senti, u kojem kažu da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog dela. Automobil, niških registarskih oznaka, koji je pronađen ostavljen sa banatske strane reke prema Čoki, bio je registrovan na njegovo ime, rečeno nam je u policiji.

“Reč je o samoubistvu, najverovatnije zbog depresije. Prema našim saznanjima, tom mladom čoveku nedavno je umro otac i on je to teško podneo, pa je pao u depresiju i u takvom stanju se odlučio da sebi oduzme život”, kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.

Utapanje u Tisi, u petak rano ujutro, prijavili su muž i žena pecaroši, koji su čuli davljeničke krike muškarca.

“Još je bio mrak i oni nisu videli skok, već su čuli prasak prilikom pada u reku, davljeničke trzaje i krike čoveka koji se borio sa vodom, dok ga jačina vode nije progutala”, kaže, za “Novosti”, jedan Senćanin.

RADIO NA GRADILIŠTU

Mladi Nišlija nije došao na sever Banata da bi samoubistvo izvršio skokom baš sa mosta na Tisi, između Sente i Čoke. Kako saznajemo, on je ovde boravio jer je radio kao građevinac na gradilištu u Senti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com