Hronika

Pronađena droga u torbi za laptop i kod dilera

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsili su P. S. koji je rođen 1981. godine iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

“Na magistralnom putu Niš – Leskovac, u blizini Doljevca, prilikom kontrole jednog taksi vozila u kom se prevozio P. S. pronašla 541 gram marihuane. Droga, upakovana u jedan paket, bila je skrivena u torbi za laptop”, saopštila je policija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti spriveden tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su I. S. (1972) i N. S. (1991) iz Niša neposredno nakon što su, kako se sumnja, na ulici nedaleko od centra Niša prodali četiri paketića heroina trojici mladića.

Postoje osnovi sumnje da su njih dvojica i u prethodnom periodu prodavali heroin na području Niša, navode iz Policijske uprave u Nišu.

“Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, I. S. i N. S. je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu privedeni su Višem javnom tužilaštvu u Nišu”, saopštila je niška policija.

Po nalogu tužilaštva, podneta je krivična prijava u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com