Društvo

Promocija u Nišu: ZLATIBOR VAS ČEKA – otkrijte gde počinje VAŠA PRIČA

Letnja turistička sezona uveliko kreće, ako još uvek razmišljate gde bi voleli da provedete odmor budite u petak 28. maja u glavnoj šetačkoj zoni, ispred Turističke organizacije Niša u 17 sati. U ulici Obrenovićeva 38, biće organizovana promocija Zlatibora gde će turistički radnici iz ovog kraja predstaviti ono što najbolje imaju da ponude gostima.

Turistička organizacija Zlatibor od ove nedelje kreće sa promocijama po gradovima Srbije. Cilj promocija, koje će u naredne tri nedelje biti organizovane u preko deset većih gradova Srbije, jeste najava letnje turističke sezone. Pod sloganom „Zlatibor – otkrijte gde počinje vaša priča“, Turistička organizacija Zlatibor najaviće letnje sadržaje na glavnim gradskim trgovima i sve zainteresovane posetioce upoznati sa turističkom ponudom najposećenijeg planinskog centra Srbije.

Ove godine poseban akcenat biće stavljen na aktivan odmor i novitete koji će upotpuniti boravak na „zlatnoj planini“. Zainteresovani posetioci imaće priliku da se upoznaju sa brojnim sadržajima, atrakcijama i aktivnostima, ali i ponudom smeštaja, koje ih očekuju ako ovog leta svoj odmor rezervišu na Zlatiboru.

Tokom prve sedmice kampanje Zlatibor će svoju ponudu predstaviti u Leskovcu, Vranju, Nišu, Šapcu, Pančevu i Čačku, dok se tokom narednih sedmica kampanja nastavlja i u ostalim gradovima Srbije.

Prelistajte informator Turističke organizacije Zlatibora.

[dflip id=”188969″][/dflip]

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com