Društvo

Promocija romana Dragana V. Spasića “Gorko u imenu”

Promociju svog, četvrtog po redu, romana pod nazivom “Gorko u imenu” Dragan Spasić održaće u četvrtak, 7. juna u sali Niškog kulturnog centra. Na promociji će biti deljeni i besplatni primerci ove knjige a početak je zakazan za 18:30 časova.

Spasić je do sada napisao romane “Jahači zapada”, “Ambicija bez kontrole” i “Najbolja je kad se služi hladna”, a kako sam kaže, neće se zaustaviti ni nakon ovog četvrtog.

“Prvi put organizujem promociju nekog od svojih romana, okupiće se moji prijatelji i svi ćemo zajedno prodiskutovati o ovom najnovijem. Knjige koje sam do sada izdavao bile su poput malih “tortica” kojima je nedostajao ukras, a upravo to je moj poslednji roman Gorko u imenu.” kaže Spasić.

Kaže da se njegovi romani lako čitaju i da su oni koji su ih do sada pročitali davali pozitivne kritike.

Dragan Spasić je devetostruki šampion Srbije u džudou, danas profesor fizičke kulture po vokaciji, a po osećanju pesnik i pisac. Kako je u poslednje vreme nešto manje angažovan u sportu sve više vremena posvećuje pisanju, a inspiracija mu, kako kaže, sve više nadolazi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com