Društvo

Promocija prve knjige Ivana Mitrovića u Domu vojske u Nišu

Svoju prvu knjigu “Borbena intuicija i veština samoodbrane”, nekaddašnji starešina 63. padobranske brigade, profesionalni vojnik i pripadnik protivterorističke jedinice „Kobre“, Ivan Mitrović, promovisaće u petak 21. oktobra u Domu vojske u Nišu. Promocija je  zakazana za 18:30, u maloj sali i ulaz je slobodan za sve zainteresovane.

Na promociji će se osim autora knjige, obratiti i producent Oliver Paunović.

Oliver Paunović, producent i Ivan Mitrović

“Zadovoljstvo mi je da govorim na promociji knjige mog prijatelja Ivana Mitrovića. Znam da je on u svojoj knjizi utkao svo svoje znanje, ali i veliko iskustvo koje je stekao radeći u državnim službama, ali i kasnije kroz trenerski rad na borilačkim veštinama i obezbeđenju što ljudi što objekata. Ova knjiga može da služi svima i kao priručnik za samoodbranu, ali i za život”, kazao je Paunović.

Čitalac u knjizi može saznati metode borenja, upoznati se sa preventivnim radnjama u cilju zaštite života, zdravlja i imovine, ali i razvoju mentalne energije i borbene intuicije koja nije važna samo za borenje već i za rešavanje mnogih životnih situacija.

Izdavač je Medivest KT Niš.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com