Kultura

Promocija knjige “Život na crticu”

Promocija knjige “Život na crticu” autora Dejana Grujića održaće se u velikoj sali Univeziteta u Nišu u sredu 15. decembra sa početkom u 18 sati.

Na promociji će, pored autora, govoriti i književnik Karlo Astrahan, koji je i autor projekta “Liberland Art”.

“Još se svi sećamo grafita koji je glasio: Demokratija je nastala od grčke reči DEMOS, što znači narod, i srpske reči KRATITI. Ima u svakoj šali pola istine, pa mi možemo da svoju polovinu potražimo u drugom delu grafita u onom srpskom tumačenju demokratije. Fali nam samo jedan glas da bi imali većinu, pa da i prvu polovinu prisvojimo sebi. Tako je u demokratiji”,  iz “Kratiti narod”, 15. septembar 2012.

O autoru

Dejan Grujić je  diplomirani glumac, voditelj, spiker, novinar, a sada i pisac ili bloger. Pisao je tekstove i komponovao muziku. Pozajmljivao glas brojnim junacima crtanih filmova.  Zaposlen u Radio Beogradu 202.

“Buđenje je uvek, hteli ili ne – sa crticom. Crtice su svuda oko nas. Svakodnevno ih “crtaju” događaji,političari, talentovani, autsajderi, pametni, budale. Sve to zapaža, beleži, komentariše Grujić u knjizi mudrog polimetaforičnog naslova – “Život na crticu”… i poručuje: nije život bojati se
života, već je život hrabro izaći mu na crtu”, iz recenzije, mr muzike Milovan Filipović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com