Društvo

Promocija knjige “Oči u oči sa političkom korupcijom”

Institut za istraživanje korupcije Kareja organizuje promociju knjige “Oči u oči sa političkom korupcijom”, autora Siniše Jankovića, koja će biti održana u sredu, 12. februara, u 14,30 časova, u prostorijama Media i reform centra u Nišu.

Promociju će voditi i sa autorom o knjizi razgovarati Anđela Milivojević, doskorašnja novinarka Centra za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS).

“Dođite da iz prve ruke čujete šta je inspektora Ministarstva unutrašnjih poslova inspirisalo da napiše knjigu u kojoj opisuje događaje koji su obeležili njegov rad na predmetu Azotara Pančevo, jednom od kontroverzna 24 slučaja privatizacije u Srbiji. Janković u knjizi govori o akterima političke korupcije, citira razgovore sa nadređenima i policijske akcije koje je politika zaustavila”, poručuju organizatori promocije.

Oni ističu da je promocija otvorena za građane Niša, predstavnike institucija, organizacije civilnog društva i sve zainteresovane.

Organizaciju promocije podržao je Centar za razvoj građanskog društva PROTECTA iz Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com