Kultura

Promocija knjige mladog Alekse Kostadinovića u Oficirskom domu

U četvrtak, 25. novembra, od 18h u Oficirskom domu, u organizaciji Kancelarije za mlade biće održana promocija romana „Hotel Ledeni vrh” autora Alekse Kostadinovića. Književna turneja romana započela je u Vučju, a u planu je da se promocija održi i u drugim mestima na Jugu Srbije.

O romanu govore: prof. dr Goran Maksimović, doc. dr Mirjana Bojanić Ćirković, sa Filozofskog fakullteta u Nišu, novinarka Jelena Jocić i Sanja Stevanović, lektorka elektronskog časopisa ,,Bez limita”, Filozofskog fakulteta. Pred sam kraj promocije biće organizovano potpisivanje knjga.

“Nakon što njegov sin tragično strada u saobraćajnoj nesreći, bivši policijski inspektor Marko dobija neočekivanu ponudu za posao u Hotelu ,,Ledeni vrh,” u kome će se navodno susresti sa preminulim sinom. Odlaskom u hotel, Marko otkriva sve mračne tajne hotela, kao i celog grada Vukograda” – navodi se u opisu knjige.

Foto: Kancelarija za mlade Grada Niša

Prvo poglavlje romana premijerno je objavljeno u elektronskom časopisu „Bez limita”, a u saradnji sa autorom je organizovan konkurs za kratku horor priču povodom Noći veštica.

Aleksa Kostadinović  rođen je 1997. godine u Leskovcu. U rodnom gradu je odrastao i završio osmogodišnju i srednju školu. Diplomirao je na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu na Departmanu za psihologiju, a zatim upisao i master studije na istom fakultetu koje je nedavno završio. Autor je više kratkih priča, pesama i satiričnih bajki, a oprobao se i u pisanju bajke za decu. Dela su mu objavljena u više književnih časopisa.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com