Kultura

Promocija knjige 30 SRPSKIH „ZAŠTO“ autora Dragana Miloševića

Promocija knjige 30 SRPSKIH „ZAŠTO“ autora Dragana M.Miloševića, održaće se danas sa početkom od 18 sati  u prostorijama Niškog kulturnog centra.

Prema rečima organizatora, knjiga je objavljena u izdanju Udruženja pisaca „Poeta“, sadrži 30 eseja kojima autor nastavlja da podstiče unapređenje kulture sećanja i zahzvalnosti kako bi ona konačno mogla da nadvise „kulturu“ zaborava i nezahvalnosti u Srbiji. Pisac će govoriti o pojedinim delovima srpske istorije, koji se ne pominju često i o kojima javnost malo zna.

Dragan M. Milošević rođen je u Beogradu 1952. godine, završio je Zemunsku gimnaziju, potom Fizičku hemiju na Prirodno matematičkom fakultetu.

“Umesto da konformistički uživa u položaju i uspešnim poslovnim rezultatima, on je uvek težio novim saznanjima, novim izazovima i dostignućima, boreći se za bolje, pravednije, slobodnije vreme”, navode organizatori.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com