DruštvoKultura

Promo cena Kompleta za „Nišvil“

U PRODAJI POJEDINAČNE I ULAZNICE ZA VIP TRIBINU ZA NIŠVILLE 2023!

Do petka, 9.juna u prodaji su Kompleti ulaznica za Nišville 2023 po promo ceni od samo 3.000 dinara za Parter (koja je važeća i za Bočne Tribine), a od subote, 10.juna, tačno dva meseca pred početak glavnog programa festivala počinje prodaja ulaznica za sve kategorije po sledećim cenama:

Komplet ulaznica za Parter – 4.000 dinara

Pojedinačna ulaznica za Parter – 2.000 dinara

VIP Komplet (VIP Tribina) – 6.000 dinara

VIP Pojedinačna ulaznica (VIP Tribina) – 3.000 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima u mreži Ticket Vision u Srbiji i inostranstvu, kao i putem online prodaje.

Sledeće izdanje Nišville jazz festivala će pored bogatog muzičkog programa na više stejdževa u Tvrđavi, na Trgu Kralja Milana i u Amfiteatru keja na Nišavi, posetiocima ponuditi i kvalitetan internacionalni program u okviru Nišville jazz teatarskog festivala, kao i mnoštvo dokumentarnih i igranih filmova sa muzičkom tematikom – Nišville Movie Summit 2022.

Svi prateći programi za posetioce su besplatni, osim za Hip Hop / Midnight Jazzdance stage gde će ulaznica koštati 500 dinara po večeri za dupli program od 21 do 05 sati, a posetioci Nišvila sa kupljenim Kompletima za festival neće plaćati kartu za programe na toj bini od 10. do 13. avgusta.

Više informacija o izvođačima na festivalu Nišville 2023.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com