Društvo

Promena satnice letova Rajanera iz Niša do Milana

Rajaner će od kraja jula, utorkom i subotom, leteti u nešto izmenjenom redu letenja koji se može odraziti na eventualne dalje konekcije putnika preko aerodroma Bergamo prema Evropi, obaveštavaju sa niškog aeordorma Konstantin Veliki.

U periodu od 31.07. do 04.09. Rajaner/ orig.Ryanair će leteti utorkom iz Niša sa sletanjem iz Bergama u 11:25h odnosno poletanjem za Bergamo u 11:50h.

Nakon 4. septembra vraća se na staru satnicu letenja sa sletanjem iz Bergama u 16:45h i poletanjem za Bergamo u 17:10h.

Od 28. jula do kraja letnje sezone menja se satnica letenja iz Niša ka Bergamu, pa umesto popodnevnog letenja sa sletenjam u 16:55h i poletanjem u 17:20h, uvodi  se noćni polazak sa sletanjem u 21:15h i poletanjem za Bergamo u 21:40h.

Ovaj Irski niskotarifni avio-prevoznik produžio je i tokom vikenda promotivnu akciju niskih cena avio-karata, gde svim svojim putnicima nudi karte snižene do 10% na 500.000 sedišta za period putovanja tokom avgusta i septembra, prenosi portal Fly from Nis.

Akcija traje do 16. jula u ponoć.

Karte se mogu kupiti preko njihovog sajta ili u bilo kojoj turističkoj agenciji širom Srbije, kao i na niškom aerodromu “Konstantin Veliki”.

Podsetimo, iz Niša Rajaner leti ka 5 destinacija širom Evrope (Diseldorf odnosno aerodrom Weeze, Berlin, Bratislava, Milano odnosno aerodrom Bergamo, Stokholm odnosno Skavsta aerodrom).

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com