Društvo

Projekat „Konstantinove terme“ ideja učeničke kompanije „Naissa consulting“

Grupa učenika Ekonomske škole iz Niša oformila je učeničku kompaniju „Naissa consulting“ u kojoj, kako navode, nude ideje za razvoj Niša, regiona i cele Srbije. Projektom „Konstantinove terme“ ova učenička firma učestvovaće na takmičenju Visoke poslovne škole strukovnih studija Leskovac.

„Jedna od ideja sa kojom učestvujemo na ovom takmičenju nam je veštacka laguna „Konstantinove terme“ koja bi bila spoj tradicionalnog i modernog. U jednom delu hotel i spa centar sa izgledom iz rimskog doba (doba cara Konstantina) i osobljem u odorama iz tog doba, a u drugom delu „more bez mora“ sa nebom od platna, veštačkom plažom i bazenima sa vodopadima i veštačkim talasima za surfovanje. Pored toga kompleks je pokriven kupolom koja bi se leti otvarala, a zimi bi bila zatvorena, kako bi kompleks radio čitave godine“, kaže o ideji „Konstantinovih termi“ Milica Cekić, učenica Ekonomske škole Niš i deo tima „Naissa consulting“.

Više o ovom, ali i drugim projektima koje su osmislili ovi mladi, kreativni ljudi, možete saznati na njihovom sajtu naissaconsulting.wordpress.com

Promotivni spot „Konstantinove terme“ možete pogledati na zvaničnoj fejsbuk stranici Visoke poslovne škole strukovnih studija Leskovac.

Takođe, „Naissa consulting“ vas poziva i da glasate za njihov promotivni spot (OVDE), kako bi skupili što veći broj sviđanja (lajkova) za marketing nastup.

Dodaju da je pobednik ekipa sa najvećim brojem sviđanja i ističu da se računaju samo glasovi koji su na zvaničnoj stranici Visoke poslovne škole strukovnih studija Leskovac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button