Promo

Proizvodi po diskontim cenama na dvanaest lokacija u Nišu – METLA DISKONTI

Metla Diskonti na dvanaest lokacija u gradu, nude širok spektar proizvoda po diskontim cenama. Najnovija radnja, otvorena krajem minuog meseca, nalazi se u Knjaževačkoj ulici br. 205.

U svim Metla Diskontima u Nišu na raspolaganju kupcima je preko 1.500 artikala. Piće, kućna hemija, konditorski proizvodi, kafa, mleko i mlečni proizvodi po uvek sniženim cenama brzo dolaze do najprobirljivjih kupaca.

Svi Metla Diskonti kreirani su tako da vam uvek mogu biti dostupni za kupovinu. Posetite neki od objekata u Nišu i uverite se u sjajne cene i dostupnost.

Na njihovim Facebook i Instagram profilima uvek možete da pratite akcijske cene artikala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Metla Diskonti® (@metladiskonti)

Maloprodajna mreža Metla diskonata posluje više od tri decenije. Od samog početka preduzeće, svoje poslovanje, bazira na trgovini robom široke potrošnje, pri čemu se najveći deo prometa ostvaruje na trgovini proizvodima iz grupe pića, voda, sokova, konditorskih proizvoda i kućne hemija sa preko 2.000 artikala, kako iz zemlje tako i iz inostranstva. Maloprodajna mreža posluje u tri grada u Srbiji u Nišu, Leskovcu i Vlasotincu. U gradovima u kojima posluje ima i svoje skladišne prostore, kao bi maloprodajna mreža bila efikasna u svakom momentu 365 dana u godina.

FACEBOOK + INSTAGRAM

Otvara se NOVI maloprodajni objekat METLA DISKONTA

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com