Promo vesti

Proizvodi iz PEROS porodice – DA SE ODEĆA BLISTA!

Zaboravite na probleme sa flekama i na prljavštinu na vašoj odeći. Iz Peros porodice stižu proizvodi za brzo i efikasno uklanjanje fleka!

Peros deterdženti za svežinu i besprekornu čistoću vaše odeće! Prepoznatljiva formula deluje na fleke od samog početka pranja, čak i na izuzetno niskoj temperaturi.

Ima jako prijatan miris, a zahvaljujući novoj tehnolgiji, miris na odeći zadržava se minimum 24 časa od prvog oblačenja!

A u borbi sa flekama iz Perosa dolazi jedinstveno sredstvo za najbolje i najefikasnije otklanjanje i najsitnijih mrlja sa vaše odeće!

U pitanju je Asperox, novi, revolucionaran proizvod  na našem tržištu, specijalno napravljen da otkloni i najtvrdokornije mrlje. Asperox predstavlja multifunkcionalno sredstvo za skidanje fleka, sa dodatnom penom koja olakšava i ubrzava proces skidanja istih.

Jednako je efikasan u odstranjivanju fleka kod kućnog nameštaja, tepiha, unutrašnjosti automobila, drvenih i keramičkih površina.

Peros proizvodi su jako kvalitetni sa dosta pristupačnom cenom na tržištu i mogu se naći u bolje snabdevenim radnjama.

Za sve dodatne informacije posetite stranicu https://www.facebook.com/perossrbija/

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com