Promo

Produžite radni vek motora i POBOLJŠAJTE PERFORMANSE vozila

Do kraja godine - POPUST 20% na usluge i 10% na kupovinu mašina

Usled unutrašnjeg sagorevanja, na svakom motoru automobila tokom vremena stvaraju se naslage ugljenika. Takve naslage mogu značajno uticati na kvalitet rada motora, smanjiti performanse vozila, smanjiti snagu i obrtni momenat, a neretko povećavaju i potrošnju goriva. Zbog toga, motoru je potrebno redovno održavanje.

Razloga zbog kojih se stvara ugljenik na i u mogorima su različiti – ulje, previše obogaćene mešavine goriva ili loš kvalitet, gradski „start-stop“ način vožnje, sve to uzrokuje brže nakupljanje ugljenika.

Kako biste očistili motor od nakupljenog ugljenika i sprečili njegovo oštećenje redovno ga treba DEKARBONIZOVATI!

NonCarbon je prvi registrovani servis za dekarbonizaciju motora u Nišu!

Dekarbonizacija motora je proces skidanja gareži iz unutrasnjosti motora i njegovih vitalnih delova.

U NonCarbon servisu, najmodernijim mašinama, obavlja se dekarbonizacija HHO gasom, koji za razliku od mehaničke i hemijske dekarbonizacije NE OŠTEĆUJE MOTOR VOZILA!

Dekarbonizacija motora gasom je proces kontrolisanog ubrizgavanja optimalne količine HHO gasa u skladu sa zapreminom motora koji se čisti. Čitava metoda je neinvazivna i potpuno bezbedna po motor vozila. Količina i konstantnost proizvodnje gasa (što direktno zavisi od kvaliteta mašine) su ključ uspešne dekarbonizacije.

Čitav proces je vrlo jednostavan i ne zahteva komplikovano rasturanje motora. Traje 60 minuta i preporučuje se kao vid osveženja za sva vozila sa pređenih 50.000 km i više, bez obzira na vrstu goriva.

Primenjena inovativna tehnologija, koja se koristi u NonCarbon servisu, pored toga što značajno produžava radni vek motora, poboljšava njegove performanse, ona i doprinosi očuvanju životne sredine, zbog toga što se dekarbonizacijom smanjuje nivo štetnih izduvnih gasova.

Generalni uvoznik i distributer za područje Srbije poziva sve zainteresovane za kupovinu nonCarbon mašina i samostalno obavljanje delatnosti (auto servise, autelektricare, tehnicke preglede, perionice, car detailing i tuning servise) da se o detaljima informišu na brojeve telefona 0637812107 (Viber, Whats App) ili 0638441767.

NON CARBON
nonCarbon
Niš, Velikojastrebacka 5 
063/8441767
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

Čist motor je zdrav motor!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com