Servisne

Produžetak radova kod fabrike “Zumtobel”

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

PRODUŽETAK RADOVA KOD FABRIKE „ZUMTOBEL FACTORY“

Nastavljaju se radovi u naselju Brzi Brod, kod fabrike „Cumtobel“ (NS Radijatori). Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru naselja Brzi Brod. Za vreme dok budu trajali radovi biće prisutna auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom, na istim lokacijama kao i prethodnog dana.

POPRAVKA KVARA U ULICI NIKOLE PAŠIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Nikole Pašića, kod zgrade Opštine. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na potesu od ulice Nade Tomić do Karadžićeve ulice (pored zgrade Opštine).

RADOVI U SELU MEZGRAJA

Voda na površini, obavljaće se dva iskopa, ispred mosta i u ulici Jastrebačkoj, kod broja 20. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru sela Mezgraja.

NASTAVAK RADOVA U KNEZ SELU

Prethodnog dana iskopan rov u dužini od 50m u Knez selu, u ulici Svetog Ilije, prilaz (kod novog groblja). Zbog nastavka radova, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u Knez selu.

AUTO-CISTERNE SA PIJAĆOM VODOM

Auto-cisterne za snabdevanje pijaćom vodom danas će biti otpremljene na lokacijama u opštini Gadžin han i naselju Niška banja, u ulici Jovana Popovića.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u Knez selu – Vladimira Jakšića 9, Prva kutina – Sv. Arhangela Gavrila 33, Gadžinhanska 12, Ljubomira Nikolića 12 i 98, Višegradska 36, Seličevica 13 i 17, Malčanska 13, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

POPRAVKA KVARA NA MREŽI U NEMANjINOJ ULICI

Voda na površini, potreban iskop u Nemanjinoj ulici, kod broja 14. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje je u prekidu 15 sati na uglu ulica Kraljevića Marka i Cara Lazara kao i u Nemanjinoj ulici kod broja 19.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com