Ekonomija

Produžen rok za otplatu dugovanja na rate

JKP “Naissus” produžilo je rok za otplatu dugovanja na rate uz mogućnost otpisa kamate. Ovu odluku niško preduzeće je donelo po preporuci Gradonačelnika i Gradskog veća.

 

Zbog vanrednog stanja, koje je trajalo od 15. marta do 6. maja na teritioriji Srbije, ranije planirani vremenski rok za zaključivanje ugovora je prošao i nije bilo moguće zaključivati ugovore u delu perioda koji je utvrđen navedenom odlukom.

Zato je nadzorni odbor JКP“Naissus“ novom Odlukom omogućio korisnicima regulisanje starog dugovanja za utošenu vodu i usluge kanalizacije na produženi rok do 30. juna 2020. godine.

“Primenom nove odluke, naši sugrađani će biti u prilici da sklope ugovore o otplati starih dugovanja na veći broj rata, uz mogućnost otpisa kamate do 30. juna 2020. godine”, istakli su u ovom preduzeću.

 

Više informacija o novim uslovima otplate starog dugovanja kao i zakazivanja dolaska radi potpisivanja ugovora, korisnici mogu dobiti pozivanjem telefona 018/502-748 i 018/502-749.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com