Hronika

Produžen pritvor za sve osumnjičene za ubistvo porodice Đokić

Apelacioni sud u Nišu produžio je pritvor za još dva meseca svim osumnjičenima za ubistvo porodice Đokić, Goranu Džoniću, njegovim sinovima Stefanu i Milani i braći Aleksandru i Kostadinu Miloševiću.

Odluku o produžetku pritvora doneo je Apelacioni sud u Nišu, pošto su prošla tri meseca otkako su u pritvoru, pa o ovome više nije mogao da odlučuje Viši sud.

Goran, Gordane i Lidije Đokić poslednji put su viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar. Tela su pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Goran Džonić je uhapšen zbog osnova sumnje da je ubio Đokiće, a njegovi sinovi i braća Milošević uhapšeni su jer ih je on označio kao saučesnike. U istražnom postupku veći broj svedoka potvrdio je da su se braća Đokić, Stevan i Milan u vreme izvršenje zločina nalazila na svojim radnim mestima. Svedoci su takođe potvrdili da se braća Milošević u vreme ubistva nisu nalazila u tom kraju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com