Hronika

Produžen pritvor Malčanskom berberinu

Vanpretresno veće Višeg suda u Nišu produžilo je pritvor Ninoslavu Jovanoviću (37) iz sela Malča, za još 60 dana.

Protiv Jovanovića se vodi krivični postupak zbog krivičnog dela otmice u sticaju sa silovanjem u produženom trajanju.

Jovanoviću se pritvor produžava za još 60 dana, tako da po ovom rešenju sudskog veća pritvor može najduže trajati do 17. novembra 2020. godine. Poslednji put, pritvor mu je bio produžen 22. jula, takođe za 60 dana.

Ninoslav Jovanović se tereti da je 20. decembra prošle godine u Brzom Brodu kidnapovao 12-godišnju devojčicu koju je brutalno zlostavljao devet dana kada je pronađena u selu Pasjača. Uhapšen je 5. januara 2020. a suđenje je počelo 29. maja.

Poslednji glavni pretres trebao je da bude održan 16. septembra, ali je zbog lošeg zdravstvenog stanja Jovanovića, odložen. Novo ročište zakazano je za 2. oktobar kada bi pred sudom, prvi put, trebalo da se pojavi Jovanovićeva žrtva.

Ninosalv Jovanović, javnosti poznat kao Malčanski breberin zbog navike da svoje žrtve šiša pre silovanja, je zbog istovetnih krivičnih dela iza rešetaka proveo 22 godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. DA LI JE OVO NORMALNO?JOS MALO PA GODINU DANA,A SUDJENJA NEMA!I ovo ce kao biti prva izrecena dozivotna?!Sta pusu novinari,jel otmica i zlostavljanje ili otmica,zlostavljanje i silovanje?!Nasem sudstvu ne moze se verovati.Aljkavost,odugovlacenje postupka!Strasno!Sramota!Sta li radi Sud sa laksim delima,ako ove teske sa DOKAZIMA ne moze da resi?!I devojcicu hvala Bogu je nestanin sela pronasao,njega treba pohvaliti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com