Hronika

Produžen pritvor Goranu Džoniću i njegovim sinovima

Viši sud u Nišu produžio je pritvor Goranu Džoniću i njegovim sinovima, Milanu i Stefanu Džonića, protiv kojih se vodi istraga za ubistvo Gorana, Gordane i Lidije Đokić.

“Ocenjujući da li i dalje stoje razlozi za pritvor protiv osumnjičenih, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu, je rešenjem za jos 30 dana produžio pritvor protiv osumnjičenog Gorana Džonića, kao i osumnjičenih Stefana Džonića i Milana Džonića”, saopšteno je iz Višeg suda.

U dosadašnjem toku istražnog postupka saslušan je 21 svedok.
Svedoci su potvrdili da su braća Džonić u vreme ubistva tročlane porodice bili na poslu, jedan u kopnennoj zoni bezbednosti, drugi na dežurstvu u vatrogasnoj jedinici.
Ni jedan od svedoka nije doveo u vezi sa ubistvom braću K.M. i K.M. iz Moravca, koji se takođe nalaze u pritvoru, a koje je Džonić označio kao inspiratore i direktne izvršioce zločina.
Đokići su nestali 26. septembra ove godine, a njihova spaljena tela pronađena su 2. oktobra u ataru sela Moravac. Desetak kilometara dalje otkriveno je i njihovo zapaljeno vozilo “folksvagen” pasat.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com