Društvo

Produžen konkurs „Platforma za odgovorno upravljanje javnim finansijama“

Novi rok do 6. maja

Rok za predaju predloga projekta organizacija civilnog društva na javni konkurs „Platforma za odgovorno upravljanje javnim finansijama“ produžen je do 6. maja.

Konkurs je 13.marta raspisao Grad Niš u partnerstvu sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj, a zbog novonastale situacije rok za predaju kandidatura svih zainteresovanih organizacija produžen je do 6. maja u 15 sati.

Izmenjen je i način predaje predloga projekata. Sve zainteresovane organizacije mogu dostaviti svoje predloge projekata isključivo putem besplatne platforme za deljenje fajlova WeTransfer, slanjem skeniranih kompletnih predloga projekata na adresu elektronske pošte: projects@gu.ni.rs. Kontakt telefon za dodatne informacije: 060/833 06 32.

“Napominjemo da je celokupnu originalnu dokumentaciju potrebno pripremiti u skladu sa tekstom konkursa i smernicama za podnošenje,te da u tom smislu, izmena nema. Svi ostali uslovi i kriterijumi navedeni u tekstu Konkursa i smernicama ostaju nepromenjeni”, navedeno je u saopštenju.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com