Društvo

Producent Oliver Paunović iskreno o svom životu u emisiji “Život preko reda”

Producent Oliver Paunović gostovaće u subotu na televiziji Zona Plus od 16 i 15 sati u emisiji “Život preko reda”, autorke Marine  Kostić. Repriza je zakazana za nedelju od 21 sat.

Paunović će govoriti o svom razvojnom putu od detinjstva do današnjeg dana i kako ga život nije mazio, ali i da je iz tih teškoća uspeo da se uzdigne i postigne sve ono što danas jeste.
U godini najveće inflacije 1990. godine ostao je bez oca i shvatio da mora sam da se snalazi. Prvim poslovima počeo je da se bavi već u sedmom, osmom razredu Osnovne škole.

„Prvi broj smo prodavali po ceni od 1 dinara“, prisetio se Paunović u ranijim emisijskim gostovanjima.

Neizostavni deo gostovanja biće i razgovor o njegovoj produkcijskoj karijeri koja je u usponu, o filmovima koji su prošli veoma zapaženo, kao i o budućim idejama i projektima. City Production nastavlja putem kojim je krenula pre 10 godina, da stvara univerzalne, autentične priče o ljudima koji su potekli sa ovih prostora i obeležili EX YU scenu.

Publika će uskoro moći da pogleda novitete poput filmova “Narodni glumac” o Žiki Milenković, “A u Londonu muk”, o Duletu Saviću, “Izvan vremena” o Bilji Krstić, zatim „Legende Čaira“ o generaciji fudbalskog kluba Radnički koji su igrali polufinale kupa UEFA i time proslavili klub i Niš, o bokseru Dragiši Stankoviću Čeliku,  Zoranu Tuti Živkoviću, i Mlađi Nedeljkoviću.

Niš dobija i prvi animirani film koji će ugledati svetlost dana 2025. godine.

Podsetimo, ove godine City Grupa obeležava godinu jubileja – 25 godina postojanja.

Detaljnije pogledajte u emisiji “Život preko reda”, subota od 16 i 15, repriza, nedelje 21 sat.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com