AleksinacDruštvo

Producent iz Niša svojim filmom podržao humanitarnu akciju u Aleksincu

Dokumentarni film o Tomi Zdravkoviću pod nazivom ” To je Toma – pesnik i nesretnik” u produkciji City Grupe prikazan je u petak 18. februara u Velikoj sali Doma kulture u Aleksincu. Prihod od prodatih ulaznica namenjen je za lečenje Aleksinčanke Snežane Vasić koja boluje od raka dojke, majci dvoje dece.

Aleksinčani su imali priliku da, pogledaju flm produkcije City Group iz Niša, ujedno i pokažu humanost. Toma Zdravković, boem i veliki čovek.

 

Podršku je pružila i ekipa filma na čelu sa producentom Oliverom Paunovićem,  rediteljem Vladimirom Ristićem i glumcem Miletom Poledicom.

Scenario i režiju je potpisao Vladimir Ristić, producent je Oliver Paunović, a u filmu o Tomi govore mnoga velika imena srpskog glumišta poput Tanje Bošković, Danice Maksimović i Zorana Kalezića, dok o svom braku sa legendarnim pevačem, protagnostom filma govori i supruga Gordana.

Film obiluje ekskluzivnim i nikad viđenim fotografijama, audio i video snimcima iz decenijske karijere ovog pevača koji je sniman na više lokacija. Sniman je u Crnoj Gori, Beogradu, Tetovu, Leskovcu, Sarajevu, Nišu, Pečenjevcu ( rodnom mestu Tome Zdravkovića) i Aleksincu.  Film ” To je Toma” traje  sat i dadeset minuta, koji prolaze brzo što su i njegov život i pesme.

Novac od prodatih ulaznica namenjen je za lečenje Snežane Vasić iz ALeksinca, rođenje 1981. godine, supruge i majke dvoje deca koja boluje od raka dojke čak od 2015. godine. Snežanu je nakon hirurških zahvata i hemioterapija, 2017. zahvatio i problem sa respiratornim organima i promenama na koži, a nakon preležanog kovida u martu prošle godine došlo je do pogoršanja stvari.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com