Društvo

Prodat dres Aleksandra Pešića na licitaciji LFN

Jedan od do sada najvećih donatora Lokalne fondacije Niš (LFN) i čovek koji redovno podržava akcije fondacije, Siniša Parezanović, pobedio je na licitaciji za dres fudbalera Aleksandra Pešića. Tako je novih 14.000 dinara stiglo u fond kojim LFN pomaže razvoj lokalne zajednice.

Dres Pešića iz prethodne sezone kada je nastupao za turski Karagumruk našao se na ukupno 31. po redu fb licitaciji LFN. Pobedniku licitacije dres je simbolično predao Filip Jovanović, direktor LFN.

Zahvaljujući podršci građana, LFN je do sada na fb licitacijama i onima koje su održane javno prikupila više od milion dinara.

“Ovom prilikom, LFN se zahvaljuje Aleksandru Pešiću, aktuelnom igraču Crvene zvezede, na poslatom potpisanom dresu i velikoj podršci.”, navode u ovoj organizaciji.

LFN kroz licitacije, donacije pojedinaca, društveno odgovornih kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama za uređenje i ulepšanje grada. Do sada je podršku na tri javna konkursa dobilo ukupno 29 inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana, sa teritorije svih pet gradskih opština u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com