Promo

Prodaje se razrađeni kozmetički salon u Nišu

Zbog odlaska u inostranstvo prodaje se posao razrađenog kozmetičkog salona u Nišu. Salon se nalazi u luksuznom prostoru blizu niškog Kliničkog centra, u najlepšoj ulici u gradu, Nikole Kopernika.

Kozmetički salon je otvoren septembra 2017. godine. Na jako dobrom glasu je i ima svoje stalne klijente, kaže bivša vlasnica.

OPIS: Salon je smešten u zasebnoj kući. Veličina salona je 200m2 (postoji jos 70m2 slobodnog, ne iskorišćenog prostora u delu gde je suturen). Posebna soba za kozmetičke tretmane (mogućnost dodavanja još jednog kreveta). Soba za masaže i depilacije. Soba za pedikir sa dva radna mesta, luxuzno opremljena sa foteljama i kadicama sa podnim odvodom i dovodom tople i hladne vode. Soba za kraljevski tretman (manikir i pedikir u isto vreme). Soba samo za manikir sa 4 radna mesta. Soba sa dva kozmetička kreveta za svilene trepavice i razne druge tretmane. Soba za profesionalnu šminku sa 2 radna mesta. Kupatilo. Soba za prijem klijenata. Ostava za osoblje (sa frižiderom, mini grejnom pločom, sudoperom, ormarom) i 4 terase. Video nadzor koji obuhvata ceo salon. U salonu još ima 2 televizora, ozvučenje u celom salonu, 2 klime i 10 mermernih radijatora.

Ovaj kozmetički salon već ima razrađen Instagram i Facebook profile / imperija_lepote kao i sajt imperijalepote.co.rs

“Firma je čista nema teret. Sva dokumentacija dostupna na uvid”, kaže bivša vlasnica koja dodaje da je u salonu sve novo i očuvano.

Postoji mogućnost proširenja posla u vidu dodatnih delatnosti – kao sto je beauty centar ili dermatološka klinika.

Više informacija na 069 27 099 12

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com