Servisne

Problemi sa grejanjem u gradu vezani za radove na magistralnom gasovodu, normalizacija popodne

Usled radova JP „Srbijagas“ na spajanju magistralnog gasovoda iz pravca Dimitrovgrada sa postojećim magistralnim gasovodom, došlo je do poremećaja u snabdevanju prirodnim gasom toplotnih izvora Krivi vir, Jug, Majakovski, Somborska i Ratko Jović, koji vrše proizvodnju i isporuku toplotne energije korisnicima na ovim grejnim područjima.

Količine gasa koje se nalaze u gasnim instalacijama nisu dovoljne za rad ovih toplotnih izvora, tako da je JKP „Gradska toplana“ prinuđena da izvrši prekid u proizvodnji i snabdevanju toplotnom energijom korisnika, kako bi se omogućila isporuka prioritetnim ustanovama ( bolnicama i sl.).

Izmenjen režim isporuke toplotne energije se ne odnosi na toplotne izvore koji kao energent koriste mazut i lako lož ulje.

Normalizacija isporuke prirodnog gasa se očekuje u popodnevnim satima, nakon završetka radova, kada će JKP „Gradska toplana“ ući u redovan režim rada i isporuku toplotne energije ka svim korisnicima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com