Promo

PROAL – jedna od vodećih firmi u veleprodaji aluminijumskih i PVC profila

PROAL je jedna od vodećih firmi, kako u zemlji, tako i u regionu, kada je u pitanju veleprodaja aluminijumskih i PVC profila i ostale prateće opreme i pribora.

Firma ima tradiciju poslovanja od skoro 30 godina i tokom tog perioda je proširila svoje kapacitete i povećala magacinske prostore, radnu snagu, lagere, vozni park…

PROAL permanentno prati sve svetske trendove u oblasti građevinarstva, primenjuje ih u svom poslovanju i ponudi i prilagođava se potrebama tržišta.

Posebno treba istaći da je veliki broj objekata u zemlji i inostranstvu urađen upravo PROAL profilima.

PROAL: Foto: Michael Gaida / Pixabay

Pored profila za prozore i vrata, PROAL se može pohvaliti izuzetnim sistemom fasadnih profila. Ponuda obuhvata profile za izdradu strukturalnih, polustrukturalnih i samoventilirajućih fasada. Postoji mogućnost rešavanja svih tehničkih zahteva, tako da i najkomplikovaniji postaju rešivi.

Mašine su sastavni deo prodajnog programa, a po potrebi PROAL izrađuje i specijalne alate i profile, kako za svoju oblast, tako i za druge industrije. Proal pruža tehničku podršku i garanciju svih proizvoda.

PROAL
ul. Topličkog Partizanskog Odreda 75, 18250 Novo Selo, Niš – 9. Maj
+381 18 4289 525
+381 18 4289 545
+381 18 4289 565
info@proal.rs

Energetska efikasnost je jedan od najvećih prioriteta poslovanja. PROAL svojim sistemima ispunjava sve uslove zelene gradnje.

„Naš kvalitet neka potvrde drugi! O PROAL-u raspitajte se u najbližoj prodavnici aluminijumskih i PVC profila“

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com