Društvo

Privredno-ekonomski savet grada dobio nove članove

Gradsko veće usvojilo je na poslednjoj sednici odluku o izmeni petorice članova Privredno- ekonomskog saveta.

Obrazlažući odluku o izmeni gradski većnik Vadislav Marjanović je rekao da je ona doneta jer su neki članovi saveta na žalost preminuli, neki iz objektivno-subjektivnih razloga više nisu u situaciji da obavljaju tu funkciju, a neki svojim ponašanjem i postupacina nisu opravdali poverenje Gradskog veća.

Marjanović nije naveo imena članova koji nisu opravdali poverenje Gradskog veća, ali je rekao da su u otvorenoj konfrontaciji sa gradom, tako da je bespredmetno da budu u Privredno-ekonomskom savetu.

„Ovako važno telo mora raditi u punom sastavu kako bi dalo pun doprinos lokalnom ekonomskom razvoju, a to nije slučaj od proletos“, istakao je Marjanović obrazlažući odluku veća o promeni sasastava Privredno-ekonomskog saveta.

Prema njegovim rečima članovi saveta više nisu profesor dr. Boban Stojanović, Goran Popadić, Zoran Mirašević, Borivoje Ugrinović i Miodrag Stanković.

Umesto njih članovi će biti Ivan Jovanović kojeg je predložilo Udruženje ugostiteljskih i turističkih poslanika, direktor kompanije „Džonson elektrik“ Saša Mladenović, advokat Nebojša Stanković, Bojan Mitić iz Udruženja ugostitelja „Konstantin“ i Bora Jović, vlasnik vinarije „Status“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Čemu služi taj privredno-ekonomski savet?. Jel su nešto uradili za ovaj grad, zasadili cveće na proleće, očistili neku ulicu u gradu, zamenili neku sijalicu na banderi, asfaltirali neku rupu u putu u Nišu, okrečili neku državnu zgradu o svom trošku jer ništa i ne rade?. Samo prijamu narodne pare za platu i ničemu ne služe. Sve to treba ugasiti da ne postoji, jen ne služe narodu, nikakva korist za narod od njih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com