Društvo

Privode se kraju radovi na Trgu u Niškoj Banji

Centralni gradski Trg i fontana u Niškoj banji, uređuju se prvi put nakon nekoliko decenija. Radovi, koji se realizuju u saradnji sa Ministarstvom trgovine i turizma, polako se privode kraju.

 

 

“Staze, šetališta, mobilijari, klupe, osvetljenje koje je već završeno, centralno mesto, fontane, parterno uređenje, behaton, zelenilo, sve ono što je neophodno po projektu da se uradi, evo, privodi se kraju. Raduje nas da, evo, nalazimo načina da izdvojimo novac, da uložimo u Banju, ne samo na ovom projektu, već i na onima koji su prehtodili, ali i onima koji će doći”, kazao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Foto: Pres služba gradonačelnika Niša

Centralni Trg sa fontanama u Niškoj Banji je najkapitalniji projekat koji je rađen, istakao je predsednik Gradske opštine Niška Banja Dejan Jovanović.

“To je ono što mora da se sredi, jer centar svakog mesta je, u stvari slika tog mesta. Svi mi znamo razglednice i suvenire na kojima je uvek bio ovaj Trg i on će, sigurno, početkom juna dobiti potpuno novo ruho”, izjavio je Jovanović.

Uređeni Trg dočekaće, prema najavama, turiste početkom juna, a vrednost celog projekta je skoro 20 miliona dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com