Promo

Priušite svom telu mirisno opuštanje, a svojoj koži najbolju negu

Svakodnevno tuširanje, pored opuštanja može dovesti i do sušenja kože i iritacija, ukoliko se ne koriste kvalitetni gelovi i preparati.

Da bi ugođaj tuširanja ili opuštanja u kadi bio potpun, potrebno je odabrati najkvalitetnije, jer vaša koža to i zaslužuje.

Gelovi za tuširanje iz Fitogalove kolekcije napravljeni su tako da vašu kožu održavaju hidriranom i mekom, a da mirisi daju posebnu notu u opuštanju i uživanju u svakoj kapljici vode ili minutu provedenom u kadi.

Ulja i dodaci u Fitogalovim gelovima za tuširanje, hrane kožu i daju joj neophodnu dozu vitamina i supstanci koji su joj potrebni.

Ulje avokada, bogato nezasićenim masnim kiselinama i vitaminima, vekovima unazad pokazalo se kao kvalitetno sredstvo za negu osetljive i suve kože bez sjaja. Gel za tuširanje sa ovim uljem, nakon pranja, uz razvoj luksuzne pene, kožu ostavlja hidriranom, sjajnom i elastičnom.

FITOGAL

Med i mleko, neizostavna kombinacija za lepotu. Koriste se za postizanje zdravog izgleda kože, njeno toniziranje i hidriranje. Gel za tuširanje sa kombinacijom meda i mleka, uz obilnu penu, kožu ostavlja satenski sjajnom, zdravog i toniziranog izgleda.

FITOGAL

Egzotična kombinacija kokosovog ulja i ulja jojobe, tradicionalno se koristi za omekšavanje i negu kože. Gel za tuširanje sa ovim uljima, uz obilnu penu i atraktivan miris, nakon upotrebe kožu ostavlja hidratisanom, sjajnom i elastičnom.

FITOGAL

Gelove za tuširanje, kao i sve ostale proizvode iz bogate Fitogalove kolekcije možete pronaći u drogerijama i bolje opremljenim prodavnicama.

FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com