Društvo

Pripremna nastava za pravosudni ispit po prvi put u Nišu

Pripremna nastava za pravosudni ispit, koja se 30 godina održavala isključivo u Beogradu, ove jeseni biće održana prvi put u Nišu za sve pravnike sa jugoistoka Srbije koji žele i nameravaju da polože ovaj složeni i težak ispit.

Nastava, koju organuzuje JP „Službeni glasnik“ iz Beograda, biće održana u periodu od 2. oktobra do 2. novembra, a predavači su javni tužioci i sudije Apelacionog suda, zatim, advokati, saradnici Službenog glasnika, po programu koji se primenjuje u Beogradu.

„Ideja je bila da svi oni koji nemaju finansijske i druge mogućnosti za odlazak i boravak u Beogradu, dobiju istu edukuciju sa kredibilitetom i kvalitetom u Nišu, stotine kilometara bliži od Beograda“, objašnjava Violeta Stamenković iz Niša, diplomirani pravnik i zastupnik „Službenog glasnika“, koja je sama došla na ovu ideju i organizovala predavanje.

Predstavnici „Službenog glasnika“ daće 50 posto popusta na literaturu i udžbenike za sve polaznike, koji će u tih mesec dana dobiti i besplatan interent, pristup svim zakonima i na svu zakonsku regulativu Republike Srbije.

„Takođe, polaznici istovremeno postaju članovi Kluba Službenog glasnika, pa će ubuduće na sva izdanja tog glasnika imati popust od 25 posto“, dodaje naša sagovornica.

Nastava će se, inače, održavati u Regionalnom centru za profesionalni razvoj, Pariske komune bb.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu „Službenog glasnika, a kontakt telefon je: 063445800.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com