Društvo

Pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita u Nišu

Pripremna nastava za polaganje pravosudnog ispita u orgnizaciji JP Službeni glasnik odžaće se od 2. do 31. oktobra 2020. godine u Nišu. Nastava će se odvijati u Regionalnom centru za profesionalni razvoj, u ulici Pariske komune bb, Niš, petkom od 16 sati i subotom od 9 sati.

 

Osnovu koncepta pripremne nastave činiće interaktivna predavanja uz dovoljno primera iz sudske prakse, koja će polaznicima držati tim predavača u kojem se nalaze sudije, tužioci, profesori Pravnog fakulteta u Beogradu i advokati. Ukupan fond časova je 76, a nastava obuhvata predmete iz građanske i krivične materije, navodi se u saopštenju Službenog glasnika.

„Ovo je jedna od retkih prilika da stanovnici juga Srbije mogu da pripremnu nastavu prate van glavnog grada“, ističu i dodaju da će zahvaljujući njoj moći daleko lakše, brže i bolje da savladaju materiju predviđenu za pravosudni ispit.

Sva pitanja u vezi organizacije nastave možete dobiti na e-mail: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close