Društvo

PRIMER SVIMA: Najbolji učenici osnovnih i srednjih škola na bilbordu

Gradska opština Medijana predstavila je bilbord na kojima su učenici generacije osnovnih i srednjih škola sa područja opštine u školskoj 2018/2019. godini.

Na ovaj način najveća niška opština odaje priznanje najboljim osnovcima i srednjoškolcima za postignute rezultate u radu, iz 10 osnovnih i 12 srednjih škola, i uz poziv ostalim učenicima da slede njihov primer.

Foto: GO Medijana

“Nema boljeg predstavljanja jedne opštine, grada i države od toga kada to učine najbolji među najboljima. Želimo da im kažemo da su oni naš ponos. Mislim da smo ih pomalo i iznenadili, ali smo im, prema prvim reakcijama dali podstrek da budu još bolji u daljem školovanju”, kaže predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Кocić, uz napomenu da je ova ideja potekla na sednici Veća Gradske opštine Medijana i da je vrlo brzo i realizovana.

Foto: GO Medijana

Bilbord je postavljen na jednoj od najfrekventnijih lokacija u Nišu, na uglu Bulevara Nemanjića i Vizantijskog bulevara, u Svetosavskom parku, u saradnji sa agencijom Adver Siti koja je bez nadoknade ustupila ovaj reklamni prostor, i na taj način dala podršku neobičnoj „reklami“ najuspešnijih osnovaca i srednjoškolaca sa područja najveće niške opštine.

Foto: GO Medijana

Predstavljanju su prisustovali i učenici koji su na fotografiji, sa roditeljima. Bilbord će na ovom mestu stajati do 15. oktobra, a praksa ovakvog prezentovanja vrednih đaka biće nastavljena i naredne godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com