Merošina

Prijem za vojnike septembarske klase

Za troje regruta septembarske klase vojnika koji su upućeni na dobrovoljno služenje vojnog roka, priređen je prijem u kabinetu predsednika. Predsednica privremenog veća Sanja Stajić uručila je prigodne poklone budućim vojnicima i poželela im puno sreće na obuci.

Mladenović Hristina iz Dudulajca, Stojanović Dušan iz Azbresnice i Đorđević Mihajlo iz Jovanovca, troje mladih I hrabrih ljudi, dobrovoljno su se prijavili za odsluženje vojnog roka u Vojsci Srbije. Kao čin zahvalnosti lokalna samouprava tradicionalno buduće vojnike nagradila je prigodnim poklonima.

Kao i ranijih godina, sada već možemo reći, tradicionalno, lokalna samouprava daruje ručne satove budućim vojnicima kako bi imali simboličnu uspomenu, a ujedno I da lokalna samouprava oda zahvalnost tim mladim ljudima za njihov rodoljubivi čin”- kaže predsednica privremenog veća opštine Merošina Sanja Stajić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com