Kultura

Prijem u Gradskoj kući za mladog Mihajla Aranđelovića, osvajača trećeg mesta na takmičenju u Varni

U Gradskoj kući organizovan je prijem za mladog Nišliju Mihajla Aranđelovića (10) koji je osvojio treće mesto za Srbiju na Internacionalnom dečijem festivalu Golden Sparkles/ Zlatni iskri) u Varni u Bugarskoj, kao jedini predstavnik naše zemlje.

Na ovom muzičkom festivalu takmičila su se deca iz Ukrajine, Turske, Bugarske, Rumunije, Slovenije, Severne Makedonije.

“Kad sam pošao na takmičenje, rekao sam mami da ću osvojiti neko mesto. Malo kasno sam saznao da ću učestvovati, pa sam vežbao samo šest dana“, kaže Mihajlo.

Mihajlo je učenik četvrtog razreda i ide u školu „Radoje Domanović“, a uporedo pohađa i Muzičku školu, odsek za klavir. Pored toga, trenira tekvondo i ima plavi pojas.

„Ja sam ga pitala da li su bili strogi mama i tata dok su pripremali pesmu, posebno tata, koji muzičar. Kaže da nisu bili strogi. Čestitke za Mihajla, držimo palčeve da uvek bude jedno od tri mesta. Lepo je kad se čuje da je neko iz Niša otišao i osvojio nagradu u tako jakoj konkurenciji“, izjavila je gradonačelnica Dragana Sotirovski.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Противим се злоупотреби деце ради јефтиног “јавног популизма”. Михајло је дете интелектуалаца, који то осећају.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com