Sport

Prijem u Gradskoj kući za finaliste kupa “Radivoj Korać”

 Večeras nas očekuje finalna utakmica i biće to pravi spektakl za sve  koji budu u Hali Čair. Publici želim dobar provod i fer i korektno navijanje , a klubovima da pobedi bolji, kazala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski na prijemu u Grdskoj kući organizovanom za finaliste Kupa „Radivoj Korać“ i predstavnike KSS kao i sponzore i donatore ovog košarkaškog spektakla.

 

   „Nadam se da smo ove godine bili dobri domaćini i organizatori, da smo pokazali da Niš može  mnogo toga dobrog da da, ali i da iduće godine budemo još bolji. Kup je privukao pažnju mnogih zaljubljenika u košarku kako u Nišu i Srbiji tako i iz susednih zemalja, ali nas je pandemija, nažalost, omela da hala bude puna“, kazala je Sotirovski.

Generalni sekretar KSS Zlatko Bolić je istako da je najvažnije da večerašnja utakmica protekne u skladu sa sportskim načelima.

   „ Crvena zvezda i Partizan su naša dva najbolja Kluba  i Kup Radivoja Koraća ne bi bio ono što jeste da oni ne igraju. Želim da večeras bude sportska borba i da pobedi bolji“, kazao je Bolić.

Predsednik  Izvršnog odbora  Triglav osiguranja Dragan Marković je posebno naglasio da je u Nišu napravljen ambijent koji u potpunosti odražava košarkaški duh.

  „Naša zemlja ima dugu i bogatu košarkašku tradiciju i svi ljudi koji poznaju ovaj sport, vrede i žele da daju doprinos u ovom sportu  sada se nalaze u Nišu. Partneri Kupa bićemo i iduće godine , a Niš je sada po 12 put domaćin ovog košarkaškog spektakla  a to nije slučajnost i to nešto znači“, istako je Marković.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com