DruštvoServisne

Prijavite komunalni problem preko aplikacije

Na sajtu Gradske opštine Medijana www.medijana.rs građani mogu preuzeti aplikaciju „Prijavi komunalni problem“.

Reč je o načinu brze komunikacije sa lokalnom samoupravom i prijavom napuštenih vozila, oštećenog dečijeg i drugog mobilijara, pasa lutalica, javnog osvetljenja i drugih problema i sugestija u oblasti komunalne infrastrukture, pojašnjavaju u Medijani.

Na ovaj način nadležne službe u Gradskoj opštini Medijana u realnom vremenu obaveštavaju se o problemu na koji se ukazuje i preduzimaju neophodne mere iz svoje nadležnosti da ih reše.

Gradska opština Medijana preko mejla „komunalac“ dnevno dobije nekoliko prijava građana i Komunalne policije Grada Niša koji se prosleđuju opštinskoj komunalnoj inspekciji ili ukazuje na način rešavanja u što kraćem roku u okviru opštinskih službi.

Ukoliko prijavljeni komunalni problem nije u nadležnosti Gradske opštine Medijana građani se upućuju na nadležni gradski sekretarijat, javno preduzeće ili drugu službu zaduženu za njegovo rešavanje, saopštili su.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Poštovani ,
    Ulica Svetolika Rankovića se nalazi na manje od 1km udaljenosti od Saborne crkve . Ne postoji mogućnost da vam ostavim fotografije , videli bi ste u kakvom je , malo reći lošem stanju . Rupe su ogromen a tom ulicom puno dece ide pešaka do škole Kole Rašić . Ulicom se krće autobus . Uz samu ulicu je puno zelenila koje se ne sređuje redovno pa uz očajan asfalt i zelenilo otežava kretanje . Molim vas za javni apel kako bi se izvršila sanacija .
    Hvala vam

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitaj i :
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com