Kultura

Prijave za Master kamp 2022 sa violinistom Nemanjom Radulovićem otvorene do 31. januara

Master kamp fondacije “Dobar glas” sa najpoznatijim srpskim violinistom Nemanjom Radulovićem namenjen je violinistima, mladim talentima  od 18 do 30 godina, državljanima Srbije koji poseduju prve nagrade na republičkim  ili međunarodnim takmičenjima. Fondacija “Dobar glas” obezbeđuje pune stipendije za četiri kandidata po izboru stručne komisije, a konkurs je otvoren do 31. januara. Master kamp 2022 će biti održan u Kaštelu Ečka od 27. maja do 4. juna ove godine.

Potpuna prijava treba da sadrži biografiju kandidata,  YouTube link sa izvođenjem dve stilski različite kompozicije od strane kandidata, snimljene najviše tri meseca od podnošenja prijave i popunjen obrazac za prijavu na Master kamp 2022, ističu u fondaciji Dobar glas.

Program MASTER KAMPA 2022 obuhvata pojedinačne časove interpretacije sa Nemanjom Radulovićem, pripreme za orkestarske audicije kao i simulaciju audicije sa analizom nastupa i savetima,  predavanje i konsultacije sa profesionalnim inostranim agentom, interni koncert tokom trajanja Kampa, savete za početak profesionalne karijere, koncerte i internacionalna takmičenja, kao i završni koncert.

Fondacija Dobar glas obezbeđuje stipendije za 4 polaznika MASTER KAMPA 2022 koji će biti odabrani od strane stručne komisije Fondacije i Nemanje Radulovića. Stipendija pokriva troškove smeštaja i hrane u Kaštelu Ečka, kotizacije i troškove transporta.

Konkurs za dodelu stipendija je otvoren 21.12.2021. do 31.01.2022. godine, a odabir učesnika odvijaće se u dve etape.

Opširnije o konkursu na portalu Srbija Vesti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com