Hronika

Prijava protiv manijaka sa spomen-parka Bubanj, masturbirao pred decom i studentkinjama

Roditelje koji su u četvrtak 12. jula popodne izveli u šetnju decu u spomen-parku Bubanj uznemirio je manijak koji je istrčao pred njima na obodu šetališta, svukao gaće i počeo da masturbira naočigled svih, pa i najmlađih.

Jedan od roditelja M. T. odmah je pozvao policiju koja se stvorila u tren oka, protiv njega je podneta prekršajna prijava.

„Imali smo prijavu da se NN lice nepristojno ponašalo u spomen-parku Bubanj. Policija ga je identifikovala i protiv njega je podneta prekršajna prijava“, potvrđuju u niškoj policiji.

Zgranuti roditelji koji su posvedočili ovom nemilom događaju kažu da strahuju zbog ovog manijaka, te da su i ranije slušali priče o njemu.

„Odjednom je nekako izleteo i došao do auta i počeo da masturbira, kao krije se kao ne! A Bubanj pun roditelja sa decom i mi to videli, zvali policiju i policija došla za 5 minuta. I nisu ga uhapsili nego samo legitimisali i onda otišli, a on posle par minuta ode u šumu, pa opet posle par minuta do svojih kola i ode“, rekao je ovaj uznemireni Nišlija.

Prema svedočenju niških studenata koji svakodnevno prolaze kroz nišku Tvrđavu kada idu na fakultet, identičnu scenu više puta viđali su i tamo, tačnije kod mosta u Rovčetu i to baš u trenutku kada tuda prolaze studentkinje.

„Ne znam da li je ista osoba u pitanju, ali, pre mesec i po dana vraćam se sa posla i dečko rekla bih najviše 40 godina preko ulice pored auta stoji, svega metar i po od trotoara skinutih gaća i podignute majice isto masturbira i zove prolaznice. Nisam mogla da verujem da to može da se desi“, rekla je Nišlijka M.S.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button