Sport

Prijateljska utakmica u sklopu priprema za novu sezonu – ККК “Nais” i ККК “Soko” u Nišu

Ubitačan ritam prijateljskih utakmica klub košarke u kolicima “Nais” nastavlja u svom gradu. U subotu, 24. oktobra, u sali OŠ “Mika Antić” sa početkom u 11 časova, KKK “Nais” ugostiće KKK “Soko”.

Pripreme pred početak nove sezone Prve lige Srbije ušle su u završnu fazu, što je odlična prilika da posle serije utakmica koje su igrane po centralnoj i južnoj Srbiji, ovoga puta, utakmica bude odigrana i u Nišu.

Marko Aleksandrović; foto: KKK “Nais”

“Zahvaljujem se u ime svih košarkaša u kolicima ККК “Nais” i ККК “Soko” na odobrenju termina za odigravanje utakmice između pomenutih timova. Samim tim, možemo da konstatujemo da je ovaj sportski događaj odobren od strane Odseka za sport pri Sekretarijatu za omladinu i sport Grada Niša”, kazao je Marko Aleksandrović, predsednik KKK “Nais”.

Utakmica će se odigrati bez prisustva publike, zbog mera koje Vlada Republike Srbije sprovodi zbog sprečavanje širenja zaraze virusom korona. Pretpostavljani broj učesnika je do 30 (igrači, treneri, personalni asistenti, sudije, tehnička lica).

“Zahvaljujem se gradonačelnici Niša Dragani Sotirovski, većniku za sport Grada Niša Branislavu Кačaru, sekretaru Sekretarijata za omladinu i sport Grada Niša, Saši Šagriću i g. Jančiću, šefu Odseka za sport pri Sekretarijatu za omladinu i sport Grada Niša za podršku da u ovim teškim vremenima ККК “Nais” opstane”, izjavio je Aleksandrović.

Miljan Hadžović; foto: KKK “Nais”

Miljan Hadžović, trener ekipe KKK “Nais” istakao je da su pripremne utakmice veoma važne, jer tako na najbolji način tempiraju formu za početak nove sezone.

“Veoma nam je drago što u kratkom periodu imamo priliku da još jednom odmerimo snage sa novoformiranim klubom košarke u kolicima, koji je sastavljen od nekoliko vrhunskih pojedinaca, članova naše reprezentacije”, rekao je Hadžović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com