Društvo

Prihod od humanitarnog parkinga ide za lečenje Maksima i Jane

Prvi prihod od humanitarnog parkinga u Nišu u iznosu od pola miliona dinara, koje je Javno-komunalno preduzeće „Parking servis“ uplatilo krajem godine gradu, dodeljen je dvema porodicama za lečenje njihove teško obolele dece, navela je na svom Fejsbuk profilu gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

“Prvi prihod od humanitarnog parkinga u Nišu u iznosu od pola miliona dinara, koje je Javno-komunalno preduzeće „Parking servis“ uplatilo krajem godine Gradu dok nisu stigli predlozi za dodelu pomoći, odlukom Gradskog veća, dodeljen je dvema porodicama za lečenje njihove teško obolele dece. Na predlog sugrađana novac je opredeljen četvorogodišnjem Maksimu Milenkoviću koji ima genetske promene i četvorogodišnjoj Jani Pavlović rođenoj sa više tumora na vitalnim organima. Gradsko veće bilo je jednoglasno u donošenju te odluke. Treća porodica za koju je stigao predlog zahvalila je na pomoći i preusmerila je drugoj deci, jer je njihovom sinu zdravstveno stanje sada mnogo bolje”, kazala je Sotirovski.

Prema njenim rečima, Gradsko veće bilo je jednoglasno u donošenju te odluke.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com