Društvo

Prezentacija vodiča: Zaštita ličnih podataka i novinarski izuzetak

U EU info kutku 12.februara od 12 sati održaće se prezentacija vodiča za medije „Zaštita ličnih podataka i novinarski izuzetak“. Vodič je izrađen u okviru USAID projekta jačanja okruženja za održivost medija, sa namerom da medijsku zajednicu u Srbiji obavesti o sadržaju novih pravila, načinima na koji zakonske odredbe utiču na rad medija, ali i ponudi stručnu pomoć radi razumevanja i primene novog Zakona.

O izazovima u upravljanju podacima o ličnosti sa kojima se domaći mediji suočavaju govoriće Dragan Petković, predsednik Asocijacije onlajn medija,  Davor Marko, vođa tima za medijsku podršku USAID projekta jačanja okruženja za održivost medija i Evan Tracz, direktor USAID projekta jačanja okruženja za održivost medija.

Vodič je namenjen novinarima, urednicima i menadžerima u medijima kojima će promene koje donosi novi Zakon o zaštiti podataka o ličnosti koristiti da unaprede i zaštite svoje poslovanje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button