Hronika

Prevrnuo se kamion na deponiji – povređena dvojica radnika

Radnici JKP “Mediana” Ž.B. (59) i S.B (36) povredjeni su sinoć nešto pre devet časova kada se prevrnuo kamion pun smeća na gradskoj deponiji.

“Muškarci koji su zbrinuti nakon nezgode na deponiji imaju povrede stomaka i grudnog koša, ali nisu životno ugroženi”, rekli su u Hitnoj pomoći.

U saopštenju Mediane potvrđeno je da se dogodila nezgoda na niškoj deponiji usled vremenskih prilika koje su izazvali natopljeni i klizavi zemljani putevi.

“Autosmećar je zbog natopljenog i klizavog zemljanog puta proklizao i prevrnuo se na bok. Nezgoda se dogodila prilikom istovara otpada na samoj deponiji”, ističe se u saopštenju koje je potpisao direktor JKP “Mediana” Dragoslav Pavlović.

U trenutku kada je došlo do incidenta, u kamionu su bila dva radnika, vozač i suvozač. Prema izveštaju lekara radnici su zadobili lakše povred i nakon pregleda pušteni su na kućno lečenje.

“Kako bi utvrdili sve okolnosti vezane za ovaj događaj, rukovodstvo Mediane održaće sastanak na kome će biti razmotrene sve činjenice i eventualno unapređene procedure na deponiji radi sprečavanja potencijalnih budućih nezgoda”, navodi se u saopštenju.

Hitna pomoć juče je zbrinula i pešaka povredjenog na uglu Ulice Jug Bogdanove i Obilićevog venca.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com