Zdravlje

Preventivni centar dentalne medicine za trudnice i porodilje počinje sa radom

Služba za zdravstvenu zaštitu u oblasti dentalne medicine Doma zdravlja Niš, sutra 16. decembra, u podne, na trećem spratu, u ordinaciji broj 108., obeležava početak rada Preventivnog centra dentalne medicine za trudnice i porodilje.

Preventivni centar dentalne medicine za trudnice i porodilje opremljen je i organizovan isklučivo za rad sa trudnicama i porodiljama i pružaće kompletnu stomatološku zdravstvenu zaštitu, jedinstvenu na celom prostoru Srbije .

“Ova ordinacija poseduje propratni prostor i edukativne sadržaje namenjene unapređenju oralnog prava za vreme trudnoće i posle porođaja. U okviru rada ovog centra, trudnice i porodilje biće pozivane na preventivne preglede. Osim preventivnih predela, Preventivni centar dentalne medicine za trudnice i porodilje, ukoliko postoji potreba, vršiće i sanaciju zuba žena koje se nalaze u periodu trudnoće i posle porođaja”, navode iz ove Ustanove.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com