Hronika

Preminuo Nišlija izboden u ulici Obilićev venac

Nišlija Marko Đ. (40), koji je pod još nerazjašnjenim okolnostima izboden 15. jula u ulici Obilićev venac dok je šetao psa, preminuo je juče u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

Marko je oko 22 sata pronađen u lokvi krvi, a isprva se smatralo da ga je izujedao njegov staford. Međutim, kad je stigao u bolnicu, ustanovljeno je da osim ujeda ima i dva uboda nožem, u grudima i butini.

Ljubitelji životinja na društvenim mrežama opraštaju se od preminulog Nišlije.

“Marko je oduvek pomagao psima, “održavao” je one sa glavne pijace, uzimao je iz šinteraja i sa ulice pse okarakterisane kao “nezgodne”, pomagao pri razvozu hrane i životinje dok je bio u mogućnosti. Ukoliko neko želi da prisustvuje, sahrana je u sredu u 12.30 sati na Novom groblju u Nišu. Neka počiva u miru”, napisao je na Fejsbuku jedan od prijatelja preminulog.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Tuga..saucesce porodici.Pas nije navodno nego ga je izujedao i jedva ga odvojili od psa,neznam zasto se ne saopstava prava istina i zasto mup cuti.

    1. Verovatno se cekaju takvi kao ti koji znaju sve 🙂 inace, pravopis ti je, evidentno, jaca strana.

    2. Pas je pokušavao da pomogne svom vlasniku, kao što bi i svaki drugi pas uradio, da ga osvesti i vukao ga je da ustane. Kao svaki najbolji prijatelj. Želim Vam jednog takvog prijatelja, da shvatite šta je odanost do poslednjeg trenutka.

    3. Monstrumi koji su ka izboli do smrti zasluzuju istu kaznu ali ce proci samo sa robijom od 20-ak godina.Niko se nije sakrio pa nece ni ti olosi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com