Hronika

Preminuo muškarac koga je udarila struja kod železničke stanice

Muškarac koji je zadobio teške opekotine kada ga je udarila struja, juče oko 14,00 časova, kod železničke stanice Crveni Krst, preminuo je noćas u Kliničkom centru u Nišu nakon operacije.

“Muškarac je primljen juče u Urgentni centar sa teškim, dubokim opekotinama, drugog i trećeg stepena. Odmah je uveden u operacionu salu, operisan i nakon toga odmah smešten na intenzivnu negu. Međutim, pošto se radi o vrlo teškim povredama, par sati nakon operacije je preminuo”, rekli su iz Kliničkog centra.

U niškoj policiji su potvrdili da im je juče oko 14,00 časova prijavljeno da je muškarca udarila struja kod železničke stanice Crveni Krst.

“Policija je odmah izašla na lice mesta, obavila uviđaj, a tačan uzrog nesreće će biti naknadno utvrđen”, kazali su u policiji.

Kako piše Kurir, prema nezvainčnim informacijama, do nesreće je došlo kada je na muškarca, koji je u tom trenutku sekao drva, pao kabli koji je pod visokim naponom.

Foto: Jelena Ćosin

Nastradalog muškarca pronašao prijatelj Ljubiša Stanković, koji je za Blic izjavio da je prijatelja prepoznao samo po cipelama. Kako Stanković navodi, muškarac, koji je još uvek tada davao znake života, bio je ceo u opekotinama, a ostale su čitave samo cipele.

“Prepoznao sam mog prijatelja po petrlama jer je imao jednu crvenu i jednu plavu pertlu na cipelama”, rekao je Stanković za Blic.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com