Sport

Preminuo Milan Đuričić Đumi, bivši šef stručnog štaba FK Radnički Niš

Čuveni fudbalski trener  Milan Đuričić Đumi, preminuo je danas u 61. godini. Đuričić je bio šef stručnog štaba FK Radnički Niš.

 

“Radnički je predvodio u dva navrata, tokom 2017. i 2020. godine. Ostaće upamćen kao trener stvaralac i jedan od autentičnih i poslednjih predstavnika “stare škole” srpskih stručnjaka”, saopštio je ovaj klub.

Rođen je u Novoj Pazovi, 31. oktobra 1961. godine.

Predvodio je brojne klubove u svim rangovima takmičenja – Radnički iz Nove Pazove, Vojvodinu, Tekstilac, pančevački Dinamo, Cement, Srem, Mačvu, Zemun, Inđiju, Metalac, Radnički Niš, Zvijezdu 09, Napredak, bio je pomoćnik i privremeni trener u Partizanu, a takođe je bio i deo štaba omladinske reprezentacije Srbije, koja je u Litvaniji 2013. osvojila evropsko zlato.

Dugo je radio i u FS Srbije kao koordinator instruktorske službe, a kasnije je bio i mentor svim selektorima mlađih kategorija naše reprezentacije. Đuričić je bio i redovni predavač u školi za trenere UEFA i nesebično je delio znanje sa svima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com