Hronika

Preminuo još jedan povređeni putnik iz stravičnog sudara voza i autobusa kod Međurova

Putnik V.Đ. (65) sedma je žrtva nesreće u sudaru autobusa i voza na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova, potvrdili su u Kliničkom centru u Nišu.

“Nakon višednevne borbe lekara specijalista intenzivne nege Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju KC Niš došlo je do naglog pogoršanja zdravstvenog stanja pacijenta iz udesa na pružnom prelazu, koji je uprkos svim naporima lekara, juče ujutro, nažalost podlegao povredama”, kažu u Kliničkom centru.

Pacijent je imao višestruki prelom karlice, rebara.

“Tokom noći došlo je do akutnog popuštanja plućne funkcije, nakon čega je pacijent intubiran i postavljen je torakalni dren. 2.januara, u pola 6 došlo je do srčanog zastoja, ali je i nakon svih pokušaja reanimacije, pacijent preminuo”, objašnjavaju lekari.

U sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu kod Donjeg Medjurova ukupno su povredjene 33 osobe. Tri lica su nastradala na licu mesta, a dvoje pacijenata je preminulo tokom operacije. Nedavno je preminula i 75-ogodišnja starica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com