DruštvoHronika

Preminula trogodišnja devojčica iz Malošišta kraj Niša, roditeljima potrebna pomoć za sahranu

Trogodišnja Hana Milenković iz Malošišta kraj Niša preminula je pre tri dana u bolnici u Beogradu, a prijatelji ove porodice uputili su apel za prikupljanje sredstava neophodnih za prevoz do Malošišta i sahrane.

U apelu za pomoć je rečeno da je porodicu zadesila velika tragedija jer su ostali bez svog anđela, ali da roditelji nemaju para da dete prevezu iz Beograda i dostojno sahrane.

„Pomognimo porodici u ovom trenutku koliko je ko u mogućnosti“, rečeno je u pozivu za prikupljanje pomoći koji se deli društvenim mrežama.

Majka devojčice Anita oprostila se od svoje ćerke rečima: „Mala moja hvala ti sto si me naučila sta znači boriti se i što si mi ulepšala život. Počivaj u miru, voli te majka beskrajno“.

Mala Hana preminula je zbog bolesti srca. Račun na koji se mogu uplatiti sredstva za pomoć porodici je 205 9001030997092 96.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Strašno. Iskreno saučešće. Što se gospoda iz Beograda ne isprse i plate prevoz do Niša. Sram da bude i niške i beogradske političare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com